top of page
KENN1582 (1).JPG

Avé

Muziektheatrale science fiction met een bericht uit de toekomst.

Ga je mee in een weergaloos science-fiction verhaal? De laatste vrouw uit 2090 landt op aarde. Ze heeft een lange reis gemaakt en is naar hier gekomen om de mensheid iets te brengen dat kan bijdragen aan een nieuwe wereld. Jij bent uitverkoren om dit avontuur met haar aan te gaan. Doe je mee?

Met Avé vraagt Anne Roos Rosa de Carvalho zich af welke keuzes wij nu eigenlijk zélf maken? Als wij vanuit de huiskamer of de supermarkt – door bijvoorbeeld onze pinpas te gebruiken als stempas – wel degelijk grote invloed zouden hebben op de mensheid als geheel, zouden wij dan andere keuzes maken dan we nu doen? En stel nou dat dit de richting van de wereldgeschiedenis zou kunnen beïnvloeden? Fantaserend over deze vragen maakt Anne een muziektheatrale science fiction.

credits

Concept, spel, regie, compositie, script: Anne Roos Rosa de Carvalho | Lichtontwerp, technische en visuele ondersteuning: Daan Hazendonk |  Elektronische muziek, live techniek audio, Interactie ontwerp: Fedde ten Berge | Regie-advies/speltraining: Marcel Sijm |  Foto: Emil de Jong

"Natuurkunde en theater komen op verrassende wijze samen (…) De Carvalho acteert op bijzondere wijze de verlorenheid en eenzaamheid van de mens. In prachtige projecties door Daan Hazendonk en met muziek van Fedde ten Berge ondergaat de toeschouwer de oneindigheid van het universum en de nietigheid van de mens daarin."

bottom of page